Politica de livrare produse si anulare comanda

 

Efectuarea comenzilor

 

Vizitatorii Site-ului pot plasa comenzi prin selectarea si adaugarea KIT-urilor dorite in cosul de cumparaturi, completarea formularului de plata si apasarea butonului “Plaseaza comanda”.

 

Adaugarea unui KIT in cosul de cumparaturi nu duce la inregistrarea unei comenzi. Astfel, comanda va fi considerată ca fiind certa la apasarea butonului “Plaseaza comanda” aferent paginii accesate prin intermediul butonului de final aflat pe pagina cosului de cumparaturi. Obligatia de livrare a KIT-urilor se va naste in sarcina Societatii la momentul incasarii pretului aferent prin una dintre modalitatile de plata acceptate astfel cum sunt indicate expres pe Site si care pot fi consultate de catre dumneavoastra cel mai tarziu la momentul apasarii butonului de final din formularul de plata care se deschide dupa plasarea comenzii. Ulterior incasarii pretului aferent KIT-ului achizitionat, veti primi un link (sub forma unui buton de “Descarca”) ce va permite descarcarea setului de documente, insa doar o singura data.

 

Prin finalizarea comenzii potrivit celor antementionate, ne confirmati ca toate datele furnizate sunt corecte, complete si adevarate. De asemenea, consimtiti sa fiti contactat de Societate in cazul in care apar orice probleme legate de incasarea pretului aferent comenzii facute.

 

Societatea poate anula orice comanda plasata de dumneavoastra, cu notificarea concomitenta sau ulterioara, fara ca o astfel de anulare sa atraga raspunderea sau obligatia noastra la suportarea oricaror prejudicii, in urmatoarele cazuri:

• neacceptarea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului dumneavoastra;
• invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de Societate;
• datele furnizate de catre dumneavoastra sunt incomplete sau incorecte;
• Societata considera in baza unor motive obiectiva ca prin plasarea comenzii urmariti un scop ilicit sau cauzator de prejudicii pentru aceasta sau asociatii sai;
• oricare dintre Termenii şi condiţiile sau Politicile afisate pe Site nu au fost respectate de catre dumneavoastra.

 

Pretul produselor

 

Preturile aferente KIT-urilor sunt afisate pe SITE si sunt exprimate in Lei (TVA nu se aplica).
Societatea va putea modifica preturilor, acorda discounturi sau organiza promotii (inclusiv prin indicarea unor coduri de reduceri) in orice moment, astfel de demersuri fiind afisate pe Site si indicate la momentul efectuarii comenzii.

 

Societatea va va transmite documentele de plata aferente achizitiei facute, obligatia dumneavoastra fiind de a ne furniza toate informatiile necesare conform legislatiei contabile si fiscale aplicabile.

 

Conform legislației în vigoare, pentru acele comenzi pentru care se va accepta plata cu cardul bancar, Societatea nu va solicita plati suplimentare.

 

In cazul platilor online, Societatea nu este raspunzatoare pentru niciun alt cost suportat de cumparator in plus față de pretul KIT-ului achizitionat incluzand comisioane de transfer bancar ori de conversie valutara.

 

Livrarea produselor

 

Transmiterea KIT-urilor se va face prin intermediul postei electronice la adresa de e-mail indicata de dumneavoastra la momentul plasarii comenzii, dupa finalizarea platii pretului.

 

In cazul in care transmiterea KIT-urilor se va face folosind respectiva adresa, obligatia de livrare a produsului a fost indeplinita de catre Societate. Transmiterea KIT-urilor se va face o singura data per comanda finalizata, orice exceptii trebuind sa fie agreate de catre Societate in baza unor motive bine justificate prezentate de cumparator. Daca in orice moment acea adresa nu va mai putea fi accesata de cumparator din orice motiv (inclusiv uitarea parolei de acces sau indicarea ei gresita), Societatea nu va fi obligata sa retransmita KIT-ul pe acea adresa sau pe alta, neputand cunoaste daca motivul indicat de cumparator este sau nu adevarat.

 

Riscul

 

Riscul de pierdere a KIT-urilor este transferat dumneavoastra la momentul transmiterii acestora pe adresa indicata in formularul de plata.

 

Dreptul de retragere

 

Conform legislatiei in vigoare aplicabile contractelor incheiate la distanta, nu se asigura dreptul de retragere in cazul contractelor de prestari servicii, dupa prestarea completa a serviciilor ori livrarea bunurilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al utilizatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre furnizor. Astfel, prin prezenta sunteti informati cu privire la faptul ca dupa apasarea butonului “Plaseaza comanda”, Societatea va transmite KIT-ul achizitionat pe adresa indicata de dumneavoastra, neputandu-va retrage comanda.

 

Top